COOCK Draadloze Communicatie

Mede door een toenemend aantal geconnecteerde producten die onze digitale samenleving ondersteunen, zoeken talloze ondernemingen naar de juiste draadloze technologie (4G, 5G, LoRa, SigFox, Wi-FI, Bluetooth, ZigBee, ..) voor hun toepassing. In de praktijk is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Welke technologie is het meest geschikt, welke standaarden bestaan er en wat is de toekomstvastheid is van de beschikbare technologieën?

Om gebruikers, integratoren en ontwikkelaars van draadloze communicatie technologie te ondersteunen bij het verkennen, toepassen en onderhouden van deze technologie voor verschillende toepassingen zal imec een COOCK projectvoorstel indienen rond de expertise van imec’s IDLabs op campussen van de universteiten Gent en Antwerpen.

Meer informatie over het project en mogelijkheid om aan te sluiten vindt u hier. Indien u interesse heeft om deel te nemen vragen we u het document ingevuld terug te bezorgen aan geert.willems@imec.be. Dit helpt ons bij de voorbereiding van dit dossier.

Met vragen kan u steeds terecht bij geert.willems@imec.be of 0498 919464.