Engineering of Smart Textile Based Systems.

Centexbel en imec bereiden samen een COOCK-project voor met als titel Systeem Engineering Van intelligent TEXtiel (SEViTEX).

Het project heeft als doel elektronisch textiel te ontwikkelen volgens een doelgerichte aanpak gebaseerd op systeem engineering. Het is een methode om zeer doordacht en efficiënt producten te ontwikkelen en moet toelaten met goede slaagkansen een slim textiel uit te werken.

Het project is toegankelijk voor zowel bedrijven die reeds actief zijn in het domein van elektronisch textiel, alsook bedrijven die hun eerste stappen willen zetten binnen dit domein. Zowel textiel, elektronica als ICT bedrijven worden daarom uitgenodigd tot deelname.

Het project sluit ook aan bij het lopende COOCK-project Oriënteren en Beslissen in Slimme Product Exploratie. Het zal de resultaten van dit project concreet toepassen op intelligent textiel en uitbreiden met product definitie en ontwikkelingsplanning (NPP-fase: Product Requirement Document en NPI-plan).

Meer informatie over het project vind je hier: SEViTEX. Indien u interesse heeft om deel te nemen vragen we u de fiche ingevuld terug te bezorgen. Dit helpt ons bij de voorbereiding van dit dossier.

Voor extra informatie: geert.willems@imec.be