NEVAT EMS-congres 2012

Info: 

“Back to the future” : de kracht van technologie, service en flexibiliteit van NEVAT EMS bedrijven.
Het thema wordt belicht vanuit de toekomstige trends in technologie en business model.

Op 27 maart 2012 wordt het derde EMS congres voor de elektronica-industrie gehouden.

De congresdag wordt georganiseerd door de EMS-groep (Electronic Manufacturing Services) van NEVAT (Nederlandse Vereniging Algemene Toelevering). De sectorgroep is zodanig georganiseerd dat zij naast actualiteiten in de sector ook van Technologie & Innovatie een belangrijk speerpunt heeft gemaakt, hiervoor werkt de groep met een eigen Technologie Groep.

Het doel is om alle partijen die actief zijn binnen de professionele elektronicabranche bij elkaar te brengen, zowel OEM-bedrijven, System Suppliers, System Developers, EMS-bedrijven, toeleveranciers evenals dienstverleners.

Een steeds belangrijkere vraag in de keten is het transparant maken van de toegevoegde waarde: van ontwikkeling tot sustaining. In de huidige turbulente markt gaat het allang niet meer alleen om de kale kostprijs van een product; flexibiliteit, life-cycle management, service maar zeker ook technologie zijn van onderscheidende waarde geworden en gebleken. Waar een aantal jaren geleden de markt nog wel eens “rücksichtslos” dacht dat de beste productie-faciliteiten in de far-east lagen, wordt nu feitelijk gekeken naar onderwerpen als seriegrootte en technologische onderscheidbaarheid. Daarbij komt de laatste periode steeds sterker naar voren dat Nederlandse EMS bedrijven bijzonder goed gepositioneerd zijn om hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen een daarbij behorende marktconforme prijs!

Wij zullen hier tijdens het congres nadrukkelijk met praktijkvoorbeelden op inzoomen.

Het dagvoorzitterschap zal in handen zijn van Jan van Setten (o.a. bekend van het boek de Klantenfluisteraar). Het eerste bedrijf als spreker is al vastgelegd: Siemens Nederland, onderwerp zal zijn “waardecreatie in good-old Europe”.

Presentations: 

See our Presentations section.

Date: 
Tuesday, March 27, 2012
Subscription: 

NEVAT
Edwin Dekker
Postbus 190
2700 AD Zoetermeer
ede@fme.nl

Location: 
Conferentiehotel, Sosterberg, The Netherlands